main_banner

Foshan meunangna Mosaic Triangle Metal Mosaic Aluminium Mosaic

Katerangan pondok:


  • Foshan Victory Mosaic Triangle Metal Mosaic Aluminum Mosaic
  • Foshan Victory Mosaic Triangle Metal Mosaic Aluminum Mosaic
  • Foshan Victory Mosaic Triangle Metal Mosaic Aluminum Mosaic
  • Foshan Victory Mosaic Triangle Metal Mosaic Aluminum Mosaic
  • Foshan Victory Mosaic Triangle Metal Mosaic Aluminum Mosaic
  • Foshan Victory Mosaic Triangle Metal Mosaic Aluminum Mosaic
  • Foshan Victory Mosaic Triangle Metal Mosaic Aluminum Mosaic
  • Foshan Victory Mosaic Triangle Metal Mosaic Aluminum Mosaic

Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

VS8202

Ieu tranggeuyanmosaic logam, handap ubin porselin, beungeut téh aluminium nyertakeun.Produkna hampang pisan, pilihan anu sampurna pikeun ngamuat campuran dina wadah sareng kargo beurat.

Kami parantos ngembangkeun sababaraha warna sareng lukisan dina séri ieu, urang ogé tiasa ngalakukeun warna anu dipikahoyong, kalayan MOQ 72 SQM.

Kotak Aluminium ieu tiasa nambihan sentuhan anu mewah kana dapur anjeun, kamar mandi atanapi témbok fitur;elegance affordable pikeun sagala kontemporer, kamar tradisional atawa transisi.

Gampang pikeun ngabersihan sareng ngajaga.Éta tiasa dianggo kalayan Komando Hooks sampurna.

Gampang ngusap noda ku kaén beueus sareng cai sabun, ngajagi témbok tina minyak.Warna sareng tékstur moal robih kana waktosna.

VS8123

Uap-bukti, waterproof, anti kapang.Husus dirancang pikeun dapur & kamar mandi backsplash, ditangtayungan tina splashing cai.

lalawanan panas tinggi, bahan non-kaduruk.Kalolobaan jalma masang eta dina hawu jeung tukangeun kompor.

Disarankeun Paké: backsplash dapur, témbok pulo dapur, témbok pangkeng, kamar laundry ubin témbok logam atawa ubin témbok kamar mandi jsb.

Mosaik logam didamel tina kualitas premiumalampucsabalikna, ubin backsplash alumunium mangrupikeun hiasan anu pinter sareng unik, éta tiasa ningkatkeun bumi anjeun kalayan éfék anu hebat sacara langsung sareng bakal nyederhanakeun kahirupan anjeun.. Rasa retro sareng industri tina ubin logam bakal masihan anjeun pangalaman anu béda. Kanikmatan visual canggih bakal nyayogikeun rohangan bumi anjeun. Éta ogé tiasa masihan dapur anjeun langkung karakter.
Éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun proyék DIY.

Urang ngagunakeun kelas luhur, napel lingkungan sustainable pikeun lem ubin mosaic kana backing bolong.Lantaran kitu, ubin mosaik kami diamankeun dina tonggong bolong langkung saé tibatan pesaing kami sareng kami tiasa ngaminimalkeun tapak suku lingkungan urang sapanjang sadaya manufaktur ka siklus konsumen.Pikeun anjeun, ieu hartina eta kurang kamungkinan kana geus fallen potongan salila numpak bumpy ka anjeunkonsuménatawaproyéksitus.

spésifikasi

merek VICTORYMOSAIC
Nomer modél VS0651, VS0652, VS0653, VS0653-1, VS0901, VS0902, VS0903, VS0904, VS8121, VS8122, VS8123, VS8201, VS8202
Bahan alumunium
Ukuran lembar (mm) 300*300
Ukuran Chip (mm) rupa-rupa
Ketebalan Item (mm) 8
Warna rupa-rupa
Tipe rengse alumunium
Gaya Kotak backsplash, ubin témbok, ubin Border
Pola segitiga
Wangun segitiga
Tipe Ujung Lempeng tina Dibenerkeun
Lokasi Aplikasi Tembok
Komersil / Perumahan Duanana
Titingalian Lantai Tingali Pola
Tipe Produk Lantai Genteng Mosaik
Jero rohangan / Luar jero rohangan
lokasi Dapur backsplash, témbok kamar mandi, témbok hawu, témbok pancuran
Perlindungan cai Tahan cai
Jumlah Kotak (Lambar/Kotak) 11
Beurat Kotak (Kg/Kotak) 10
Cakupan (Sqft/Lambar) 0.99
Kotak Per Usuk 63/72
Pallets Per Wadahna 20
Tanggal Produksi Sakitar 30 dinten
Garansi Produsén Produk dijamin ngalawan cacad produsén salami 1 taun ti tanggal pameseran

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami