main_banner

FAQs

FAQjuan
Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik, kalawan leuwih ti 13 taun pangalaman dina industri mosaic geus.pabrik urang nyertakeun 30000 méter pasagi, kalawan leuwih ti 200 pagawé.Kusabab kami pabrik, urang tiasa masihan anjeun harga panghandapna, tanpa komisi parusahaan dagang.

Naon kapasitas produksi anjeun?

kapasitas produksi urang téh 20000sqm mosaic unggal bulan.

Dupi anjeun ngirim kuring katalog anjeun?

Leres, upami anjeun peryogi langkung seueur gambar mosaik ti perusahaan kami, cukup kirimkeun email ka kamitracyfs@vip.126.com, Kami bakal ngirim anjeun katalog, anjeun tiasa milih barang mosaik anu anjeun pikahoyong tina halaman wéb atanapi katalog kami, teras kami nyarioskeun anjeun harga anu pangsaéna.

Dupi abdi tiasa kéngingkeun sampel gratis?

Sumuhun, upami anjeun wareg jeung harga urang jeung pics mosaic, urang bisa ngirim Anjeun sampel bébas saméméh concluding ordo.Tapi biaya kurir bakal dibayar ku sisi anjeun.

Naon istilah pembayaran anjeun?

Istilah pamayaran kami nyaéta 30% TT salaku deposit, pamayaran kasaimbangan sateuacan ngamuat kargo.Atawa urang tiasa ngalakukeun L / C dina tetempoan.

Naon MOQ?

MOQ kami nyaéta 30 sqm unggal item.

Naon waktos nuju anjeun?

waktos produksi urang bakal 25 poé sanggeus narima deposit.

Dupi abdi tiasa ngirim Anjeun desain urang sorangan jeung anjeun ngahasilkeun nurutkeun eta?

Sumuhun, urang tiasa.Anjeun tiasa ngirim kami pics munggaran, sababaraha desain basajan urang bisa ngahasilkeun eta nurutkeun pics.Ogé, anjeun tiasa ngirim kami sampel nyata ku kurir, sangkan bisa ngalakukeun persis sarua jeung sampel nyata.

Kumaha anjeun ngirimkeunana upami kuring ngagaleuh ngan ukur sakedik?

MOQ kami nyaéta 30 sqm unggal item, kuantitas leutik sapertos urang tiasa pak eta dina Usuk a, ngeunaan 0.5CBM, pengiriman barang eta LCL kiriman ku laut.Upami anjeun gaduh muatan kargo sanés di China, kami ogé tiasa ngirim kargo kami ka lokasi kargo anjeun anu sanés pikeun ngumpulkeun dina wadah.

Mun kuring nempatkeun pesenan kontinyu, kumaha anjeun ngabuktikeun unggal bets mosaics nuansa bédana leutik?

Urang nyimpen sapotong sampel tina unggal produksi angkatan, jadi waktos salajengna basa Anjeun nyusun ulang eta, urang bakal ngalakukeun persis sarua jeung bets panungtungan, ku cara kieu, nuansa bakal ampir sarua.

Rék gawé bareng jeung urang?