main_banner

Warta

  • Victory Mosaic Company Participates in Coverings22

    Victory Mosaic Company Ilubiung dina Coverings22

    Jumlah stan: C6139 Amérika Internasional Batu jeung Genténg Pameran Coverings 2022 Apr 05, 2022 - Apr 08, 2022 Las Vegas, AS Amérika internasional Batu jeung ubin Pameran mangrupa paméran dagang internasional profésional pangbadagna batu jeung ubin di Amérika Serikat, dilaksanakeun. sakali ka...
    Maca deui
  • Chinese and Foreign Ceramic Enterprises Ice and Fire Double Heaven

    Cina jeung Asing Usaha Keramik És jeung Seuneu Double Surga

    Saham di sababaraha pausahaan didaptarkeun Taowei murag handap harga tawaran maranéhanana atawa pencét catetan lows.minggu ieu, pasar saham terus nyaluyukeun kana dampak pasar lega, jeung indéks Shanghai komposit ragrag handap 3.100 titik dina dagang intraday on March 15. Tao Wei patali didaptarkeun com ...
    Maca deui
  • Ceramic Mosaic Industry in 2022 Off to a Difficult Start

    Industri Mosaik Keramik di 2022 Pareum ka Mimiti Sesah

    Mimitian anu paling hese dina sababaraha dekade.Sajauh ieu, tingkat bubuka kiln garis produksi keramik nasional 68%, laju resumption Guangdong kirang ti 50%.Dituturkeun ku Hebei, Shandong sadayana - garis kiln.Salian ti dampak pandémik COVID-19 sareng naékna harga BBM sareng bahan baku sapertos ...
    Maca deui
  • Chemical Composition of Glass Mosaic

    Komposisi Kimia Mosaic Kaca

    Kaca Mosaic nyaéta ukuran leutik kaca finish berwarna.Spésifikasi umum nyaéta 23mm x 23mm, 25 mm x 25 mm, 48 mm x 48 mm atawa 10 mm, 15mm, 23mm jeung 48 mm lebar campuran strip kaca, jeung sajabana, ketebalan 4-8 mm.Potongan leutik bahan Mosaic kaca tina rupa-rupa warna.Mosaic kaca dijieun ...
    Maca deui
  • Capital Accelerates the Revolution of Ceramic Industry

    Ibukota Accelerates Revolusi Industri Keramik

    Dina taun-taun ayeuna, konsentrasi industri keramik parantos ningkat gancang, sareng seueur perusahaan anu skala anu sami dina sababaraha taun katukang parantos ngabuka urutan gap gedéna dina dua taun ieu.Garis wates sirah, cangkéng, handap perusahaan beuki jelas, nurutkeun incompl ...
    Maca deui
  • Victory Stone Mosaic Home Decoration New Trend 2022

    Kameunangan Batu Mosaik Dekorasi Imah Tren Anyar 2022

    Aya dua tren pikeun perbaikan bumi di 2022: permukaan anu digosok sareng warna nétral, tékstur geometri sareng tekenan anu langkung ageung kana kesederhanaan sareng busana.Dina desain spasi bakal leuwih difokuskeun nyieun rasa basajan tur mulus spasi.Henteu masalah sadayana gaya atanapi baju lemes sareng ...
    Maca deui
  • PANTONE color of the Year 2022

    Warna PANTONE Taun 2022

    Warna-warna anu dikaluarkeun PANTONE unggal taun henteu énggal-énggal.Aranjeunna mangrupikeun lambang zeitgeist global sareng pergeseran anu lumangsung.Ti 2000 nepi ka 2020, PANTONE ngarilis biru salaku warna taun lima kali.Percaya diri, wani sareng panasaran mangrupikeun kecap konci pikeun 2 ...
    Maca deui
  • Five trends of Ceramic brands in Guangzhou Design Week 2021

    Lima tren merek Keramik di Guangzhou Design Week 2021

    Minggu Desain Guangzhou 2021 dimimitian dina 9 Désémber. Numutkeun observasi, merek keramik sareng beling anu ilubiung dina minggu desain ieu nunjukkeun tren ieu: 1, tina sudut pandang spésifikasi, produk ubin keramik konvensional dasarna "punah. ", naon atuh...
    Maca deui
  • 80% production lines in GuangDong have been suspended

    80% jalur produksi di GuangDong parantos ditunda

    Numutkeun hiji dealer brand well-dipikawanoh di Guangdong, harga gas ayeuna di Guangdong geus saluhur RMB6.2/m³, duka kali kanaékan.Salian turunna umum di pasar dina bulan Nopémber, biaya tinggi anu teu kaampeuh sareng tren anu teu pasti taun payun, nyababkeun lirén kiln ...
    Maca deui
  • VICTORY Mosaic Tile Quality Inspection

    VICTORY Mosaic Tile Quality Inspection

    Kameunangan Mosaic Genténg diuji dina panjang sambungan, ukuran partikel, garis, jarak periferal, kualitas penampilan, bédana warna, firmness adhesion antara partikel mosaic jeung layar paving, kaluar waktu layar, stabilitas termal, stabilitas kimiawi, jsb Urang ngalaksanakeun inspeksi kualitas nurutkeun kana. ...
    Maca deui
  • How to paste Victory glass mosaic

    Kumaha nempelkeun mosaik kaca Victory

    1, Beungeut paving kudu teguh, beresih jeung bébas tina noda minyak jeung noda lilin.Beungeut anu dianggo kedah dibersihkeun sareng sahenteuna 80% tina permukaan aslina kedah kakeunaan.Lapisan pondasi kedah diratakeun.Mosaic béda ti ubin keramik.Éta pesawat.Lamun bagian tina témbok kapanggih ...
    Maca deui
  • Making process of ordinary glass mosaic in Foshan Victory

    Proses pembuatan mosaik kaca biasa di Foshan Victory

    1. Kaca mosaic nyaéta pikeun muka sarta motong kaca datar transparan kana spésifikasi nu tangtu piring kaca mechanically atawa manual.Ieu merenah pikeun motong kana bentuk partikel leutik atawa warna percetakan handap.2. piring kaca kudu cleaned tur garing heula, lajeng piring kaca cu ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2