main_banner

Backsplash Mandi Beveled Tepi Kaca Mosaic Genténg pikeun Tembok Pancuran Tembok Dekoratif Tiis Semprot Series Beveled Tepi Mosaic Genténg Lambar

Katerangan pondok:


  • Backsplash Bathroom Beveled Edge Glass Mosaic Tile for Shower Walls Wall Decorative Cold Spray Series Beveled Edge Mosaic Tile Sheets
  • Backsplash Bathroom Beveled Edge Glass Mosaic Tile for Shower Walls Wall Decorative Cold Spray Series Beveled Edge Mosaic Tile Sheets
  • Backsplash Bathroom Beveled Edge Glass Mosaic Tile for Shower Walls Wall Decorative Cold Spray Series Beveled Edge Mosaic Tile Sheets

Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

VH8154
VH8156

spésifikasi

merek VICTORYMOSAIC
Nomer modél VH8154, VH8154, VH8156
Bahan Kaca
Ukuran lembar (mm) 300*300
Ukuran Chip (mm) 23*98
Ketebalan Item (mm) 8
Warna kulawu, coklat, hideung
Tipe rengse Kaca herang, gampang pikeun beberesih
Gaya Kotak backsplash, ubin témbok, ubin Border
Pola Pola Interlocking
Wangun Rsagi opat
Tipe Ujung Lempeng tina Dibenerkeun
Lokasi Aplikasi Tembok
Komersil / Perumahan Duanana
Titingalian Lantai Tingali Pola
Tipe Produk Lantai Genteng Mosaik
Jero rohangan / Luar jero rohangan
lokasi Dapur backsplash, témbok kamar mandi, témbok hawu, témbok pancuran
Perlindungan cai Tahan cai
Jumlah Kotak (Lambar/Kotak) 11
Beurat Kotak (Kg/Kotak) 19
Cakupan (Sqft/Lambar) 0.99
Kotak Per Usuk 63/72
Pallets Per Wadahna 20
Tanggal Produksi Sakitar 30 dinten
Garansi Produsén Produk dijamin ngalawan cacad produsén salami 1 taun ti tanggal pameseran

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami