main_banner

Magic Laminated Kaca Mosaic Genténg jeung Aluminium Silver Gray Laminated Kaca + Aluminium Mosaic

Katerangan pondok:


  • Magic Laminated Glass Mosaic Tile with Aluminium Silver Grey Laminated Glass + Aluminum Mosaic
  • Magic Laminated Glass Mosaic Tile with Aluminium Silver Grey Laminated Glass + Aluminum Mosaic
  • Magic Laminated Glass Mosaic Tile with Aluminium Silver Grey Laminated Glass + Aluminum Mosaic
  • Magic Laminated Glass Mosaic Tile with Aluminium Silver Grey Laminated Glass + Aluminum Mosaic
  • Magic Laminated Glass Mosaic Tile with Aluminium Silver Grey Laminated Glass + Aluminum Mosaic
  • Magic Laminated Glass Mosaic Tile with Aluminium Silver Grey Laminated Glass + Aluminum Mosaic
  • Magic Laminated Glass Mosaic Tile with Aluminium Silver Grey Laminated Glass + Aluminum Mosaic
  • Magic Laminated Glass Mosaic Tile with Aluminium Silver Grey Laminated Glass + Aluminum Mosaic
  • Magic Laminated Glass Mosaic Tile with Aluminium Silver Grey Laminated Glass + Aluminum Mosaic

Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

VY9924
VY9901

spésifikasi

merek VICTORYMOSAIC
Nomer modél VY9901, VY9902, VY9921, VY9922, ...
Bahan Super Bodas Kaca + Aluminium
Ukuran lembar (mm) 300*300
Ukuran Chip (mm) rupa-rupa
Ketebalan Item (mm) 8
Warna Bodas, Biru, Coklat, Kulawu
Tipe rengse Kaca herang, gampang pikeun beberesih
Gaya Kotak backsplash, ubin témbok, ubin Border
Pola Jalur
Wangun Rsagi opat
Tipe Ujung Lempeng tina Dibenerkeun
Lokasi Aplikasi Tembok
Komersil / Perumahan Duanana
Titingalian Lantai Tingali Pola
Tipe Produk Lantai Genteng Mosaik
Jero rohangan / Luar jero rohangan
lokasi Dapur backsplash, témbok kamar mandi, témbok hawu, témbok pancuran
Perlindungan cai Tahan cai
Jumlah Kotak (Lambar/Kotak) 11
Beurat Kotak (Kg/Kotak) 18
Cakupan (Sqft/Lambar) 0.99
Kotak Per Usuk 63/72
Pallets Per Wadahna 20
Tanggal Produksi Sakitar 30 dinten
Garansi Produsén Produk dijamin ngalawan cacad produsén salami 1 taun ti tanggal pameseran

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami