main_banner

Kameunangan Eunteung Mosaic Kotak Kaca Mosaic Eunteung Hideung jeung Bodas Mosaic Kotak Mandi

Katerangan pondok:


  • Victory Mirror Mosaic tiles Glass Mosaic Mirror Black and White Mosaic Tile Bathroom
  • Victory Mirror Mosaic tiles Glass Mosaic Mirror Black and White Mosaic Tile Bathroom
  • Victory Mirror Mosaic tiles Glass Mosaic Mirror Black and White Mosaic Tile Bathroom
  • Victory Mirror Mosaic tiles Glass Mosaic Mirror Black and White Mosaic Tile Bathroom
  • Victory Mirror Mosaic tiles Glass Mosaic Mirror Black and White Mosaic Tile Bathroom

Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

VA6D04

8mm bahan kaca kandel, panas-tahan jeung waterproof.Gede pikeun backsplashes dapur.Candak anjeungagasan backsplash mosaickana aksi ku ngagunakeun mosaik ieu.Éta pérak-plated dina tonggong jeung bisa dipaké di jero témbok pancuran mana maranéhna bakal baseuh.

IeuKacadubin ékoratif pisan éndah pikeun backsplash sareng aplikasi témbok sanés.A sampurnaseni eunteung mosaik.

Kotak ieu didamel ku gelas nyata, kelas inten anu digosok sareng dilapis logam eunteung, nyangking kamar mandi sareng dapur backsplashes anjeun harmonis.A sampurnahiasan témbok eunteung mosaik.

Ubin kaca kristalisasi ieu ngagambarkeun cahaya anu saé, sareng masihan kaanggunan anu halus ka rohangan mana waé.Paké aranjeunna pikeun nyieun tembok aksen breathtaking, backsplashes, pancuran jeung bak mandi sabudeureun, sarta fitur sejenna lamun unsur dramatis anu dipikahoyong.

VA6D02

Unggal lambar ubin mosaik kira-kira 1 sq ft per lambar (12 x 12 inci).Kuat, awét, gratis kontaminasi, ngan ukur ubin kualitas pangsaéna anu dipilih sabab ubin kami dipariksa pikeun cacad sateuacan kiriman.

Kotak backsplash ieu didamel tina kaca kristal sareng allogam uminum, éta dirancang salaku pola magic.Dina tonggong produk urang, éta bolong dipasang jadi gampang pikeun motong.

It nyaéta kualitas luhur 8mmkandelnakaca premium sarta logam aluminium, sarta kudu dipasang maké grout (grout dianjurkeun: 1/16 inci).

Pasagi Kaca Eunteung Genténg haskatingal klasik sareng nyiptakeun ilusi ruang anu langkung ageung dina sagala jinis interior anu anjeun pilih.

Séri ieu ngagaduhan 5kode mosaik, dina wangun pasagi.100% kaca murni.Ieukotak mosaic pasagiketebalan 8 mm.Bolong dipasang.Hiji kotak aya 11 lembar.Urang tiasa ngajual dina palet kalayan unggal palet 36 kotak, 45 kotak, 54 kotak, 63 kotak atanapi 72 kotak atanapi 81 kotak.

Barang ieu kami jual saé di Amérika Serikat, Kanada, Méksiko, Australia, Inggris Raya, Jérman, Perancis, Italia, Spanyol, Polandia, Rusia,Uni Émirat Arab, Vietnam, Thailand, Indonesia jeung sajabana.

spésifikasi

merek VICTORYMOSAIC
Nomer modél VA6D01, VA6D02, VA6D03, VA6D04, VA6D05
Bahan kaca
Ukuran lembar (mm) 300*300
Ukuran Chip (mm) 23*23+48*48+23*48+23*73+73*73
Ketebalan Item (mm) 8
Warna Bodas, hideung, emas, beige
Tipe rengse Kaca herang, gampang pikeun beberesih
Gaya Kotak backsplash, ubin témbok, ubin Border
Pola Pola Sejajar
Wangun Persegi, Sagi opat
Tipe Ujung Lempeng tina Dibenerkeun
Lokasi Aplikasi Tembok
Komersil / Perumahan Duanana
Titingalian Lantai Tingali Pola
Tipe Produk Lantai Genteng Mosaik
Jero rohangan / Luar jero rohangan
lokasi Dapur backsplash, témbok kamar mandi, témbok hawu, témbok pancuran
Perlindungan cai Tahan cai
Jumlah Kotak (Lambar/Kotak) 11
Beurat Kotak (Kg/Kotak) 18
Cakupan (Sqft/Lambar) 0.99
Kotak Per Usuk 63/72
Pallets Per Wadahna 20
Tanggal Produksi Sakitar 30 dinten
Garansi Produsén Produk dijamin ngalawan cacad produsén salami 1 taun ti tanggal pameseran

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami