main_banner

Pasar Éropa Kaca sareng Batu Campuran Genteng Mosaik Desain Éropa Kaca Plated sareng Batu Warna Hideung Gedong Marmer Genteng Mosaik

Katerangan pondok:


  • European Market Glass and Stone Mixed Tile Mosaic European Design Plated Glass and Black Color Stone Marble Building Mosaic Tile
  • European Market Glass and Stone Mixed Tile Mosaic European Design Plated Glass and Black Color Stone Marble Building Mosaic Tile
  • European Market Glass and Stone Mixed Tile Mosaic European Design Plated Glass and Black Color Stone Marble Building Mosaic Tile
  • European Market Glass and Stone Mixed Tile Mosaic European Design Plated Glass and Black Color Stone Marble Building Mosaic Tile
  • European Market Glass and Stone Mixed Tile Mosaic European Design Plated Glass and Black Color Stone Marble Building Mosaic Tile
  • European Market Glass and Stone Mixed Tile Mosaic European Design Plated Glass and Black Color Stone Marble Building Mosaic Tile
  • European Market Glass and Stone Mixed Tile Mosaic European Design Plated Glass and Black Color Stone Marble Building Mosaic Tile
  • European Market Glass and Stone Mixed Tile Mosaic European Design Plated Glass and Black Color Stone Marble Building Mosaic Tile
  • European Market Glass and Stone Mixed Tile Mosaic European Design Plated Glass and Black Color Stone Marble Building Mosaic Tile
  • European Market Glass and Stone Mixed Tile Mosaic European Design Plated Glass and Black Color Stone Marble Building Mosaic Tile
  • European Market Glass and Stone Mixed Tile Mosaic European Design Plated Glass and Black Color Stone Marble Building Mosaic Tile
  • European Market Glass and Stone Mixed Tile Mosaic European Design Plated Glass and Black Color Stone Marble Building Mosaic Tile

Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

VH5973
VH5971

spésifikasi

merek VICTORYMOSAIC
Nomer modél VH5962, VH5973, VH7403, VH7406, ...
Bahan Kaca + Batu Marmer
Ukuran lembar (mm) 300*300
Ukuran Chip (mm) 23*98
Ketebalan Item (mm) 8
Warna Kulawu, Coklat, Hideung, Beige
Tipe rengse Kaca herang sareng matt, gampang dibersihkeun
Gaya Kotak backsplash, ubin témbok, ubin Border
Pola Pola Interlocking
Wangun Rsagi opat
Tipe Ujung Lempeng tina Dibenerkeun
Lokasi Aplikasi Tembok
Komersil / Perumahan Duanana
Titingalian Lantai Tingali Pola
Tipe Produk Lantai Genteng Mosaik
Jero rohangan / Luar jero rohangan
lokasi Dapur backsplash, témbok kamar mandi, témbok hawu, témbok pancuran
Perlindungan cai Tahan cai
Jumlah Kotak (Lambar/Kotak) 11
Beurat Kotak (Kg/Kotak) 19
Cakupan (Sqft/Lambar) 0.99
Kotak Per Usuk 63/72
Pallets Per Wadahna 20
Tanggal Produksi Sakitar 30 dinten
Garansi Produsén Produk dijamin ngalawan cacad produsén salami 1 taun ti tanggal pameseran

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami