main_banner

Genteng Subway Beveled Modern Faceted, Bodas, Beige sareng Coklat Kaca Herang Mosaik Dapur sareng Kamar Mandi Kaca Beveled sareng Ubin Mosaik Eunteung Metalik

Katerangan pondok:


  • Modern Faceted Beveled Subway Tile, White, Beige and Brown Glossy Glass Mosaic Kitchen and Bathroom Beveled Glass and Metalic Mirror Mosaic Tile
  • Modern Faceted Beveled Subway Tile, White, Beige and Brown Glossy Glass Mosaic Kitchen and Bathroom Beveled Glass and Metalic Mirror Mosaic Tile
  • Modern Faceted Beveled Subway Tile, White, Beige and Brown Glossy Glass Mosaic Kitchen and Bathroom Beveled Glass and Metalic Mirror Mosaic Tile
  • Modern Faceted Beveled Subway Tile, White, Beige and Brown Glossy Glass Mosaic Kitchen and Bathroom Beveled Glass and Metalic Mirror Mosaic Tile
  • Modern Faceted Beveled Subway Tile, White, Beige and Brown Glossy Glass Mosaic Kitchen and Bathroom Beveled Glass and Metalic Mirror Mosaic Tile

Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

VA1654
VA1652

spésifikasi

merek VICTORYMOSAIC
Nomer modél VA1651, VA1652, VA1653, VA1654, ...
Bahan Kaca + Batu Marmer
Ukuran lembar (mm) 300*300
Ukuran Chip (mm) 23*98
Ketebalan Item (mm) 8
Warna Coklat, Hideung, Bodas, Beige
Tipe rengse Kaca herang, gampang pikeun beberesih
Gaya Kotak backsplash, ubin témbok, ubin Border
Pola Pola Interlocking
Wangun Rsagi opat
Tipe Ujung Lempeng tina Dibenerkeun
Lokasi Aplikasi Tembok
Komersil / Perumahan Duanana
Titingalian Lantai Tingali Pola
Tipe Produk Lantai Genteng Mosaik
Jero rohangan / Luar jero rohangan
lokasi Dapur backsplash, témbok kamar mandi, témbok hawu, témbok pancuran
Perlindungan cai Tahan cai
Jumlah Kotak (Lambar/Kotak) 11
Beurat Kotak (Kg/Kotak) 19
Cakupan (Sqft/Lambar) 0.99
Kotak Per Usuk 63/72
Pallets Per Wadahna 20
Tanggal Produksi Sakitar 30 dinten
Garansi Produsén Produk dijamin ngalawan cacad produsén salami 1 taun ti tanggal pameseran

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami