main_banner

Tentang Kami

1

Foshan Victory Tile Co., Ltd., diadegkeun dina taun 2008 kalayan kantor pusatna aya di "Cina Keramik Capital" - Kota Foshan, ngalangkungan taun-taun pangwangunan, VICTORY MOSAIC (BRAND) ngalaksanakeun éfisién sareng hiji kompleks tunggal sareng terpadu anu mulus ngahijikeun pabrik. , departemén, nyepetkeun komunikasi, kontrol kualitas, sarta pembuatan kaputusan, dirojong ku leuwih ti 200 pagawé di 30000 kuadrat estate industri jeung dua basa produksi.

Hiji pabrik aya di Kota Shishan sareng anu sanésna di Xiqiao Town Nanhai District Kota Foshan.VICTORY ogé parantos akreditasi sareng Sertifikasi ISO 9001 pikeun Sistem Manajemén Kualitas.Markas perusahaan perenahna di gedong kantor anu paling terkenal "Foshan Smart New City", kalayan ruang pamer langkung ti 2000SQM.

Victory Tile Company mangrupikeun Perusahaan Grup sareng VICTORY MOSAIC BRAND.Sareng produkna nyertakeun rupa-rupa kalebet mosaik kristal, mosaik logam, mosaik kaca, mosaik batu sareng asesoris mosaik keramik dina sababaraha rébu jinis desain sareng spésifikasi.

Saatos langkung ti sapuluh taun produksi sareng penjualan luar negeri urang gaduh palanggan di sakumna dunya.Konsumén utamana ngumpul di supermarket, distributor jeung retailers jsb Urang nyadiakeun OEM na ODM mode produksi.Konsumén tiasa milih desain urang sorangan.Urang nerapkeun sistem agénsi ekslusif.Desain anu sarua di hiji wewengkon urang ngan ngajual ka hiji customer.Konsumén ogé tiasa nyayogikeun desainna sareng kami ngahasilkeun.Unggal bulan désainer kami bakal ngamekarkeun puluhan produk anyar pikeun promosi ka konsumén urang.Ayeuna urang gaduh rentang mosaik anu lega pisan.

Dina raraga jero ngamekarkeun pasar luar negeri, Urang hadir leuwih 50 paméran domestik jeung luar nagri kayaning Canton adil, Foshan keramik internasional adil, Xiamen batu adil, ogé loba paméran luar negeri di AS, Italia, Rusia, UAE, Brazil, Indonesia.Ku kahadéan desain husus, produksi kualitas alus teuing, layanan alus, "VICTORY MOSAIC" brand geus ngembangkeun pasar utama peuntas laut na di Amérika Kidul & Kalér, Éropa, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Oséania, Afrika Kidul jeung Tengah.
Kami ngadamel komitmen jaminan kualitas pikeun produksi mosaik kami.Urang ngalaksanakeun inspeksi pinuh sadaya mosaics kana karton jeung urang mimitina bakal mayar santunan pikeun sakabéh masalah kualitas.Konsumén kami tiasa yakin pikeun ngajual mosaik.