Profil Perusahaan

  • 2013 Mosbuild in Russia -42551

Foshan meunangna Genténg Co., Ltd.

Foshan Victory Tile Co., Ltd., diadegkeun dina taun 2008 kalayan kantor pusatna aya di "Cina Ceramic Capital" - Kota Foshan, salami sababaraha taun pangwangunan, VICTORY MOSAIC (BRAND) ngalaksanakeun éfisién sareng hiji kompleks tunggal sareng terpadu anu mulus ngahijikeun pabrik. , departemén, nyepetkeun komunikasi, kontrol kualitas, sarta pembuatan kaputusan, dirojong ku leuwih ti 200 pagawé di 30000 kuadrat estate industri jeung dua basa produksi.Hiji pabrik aya di Kota Shishan sareng anu sanésna di Xiqiao Town Nanhai District Kota Foshan.

Pameran

  • Coverings
  • Cessaie
  • 3-2016 Design Build in Melbourne
  • 2014 MARMOMACC in Verona -4
  • 1 BIG5 in Dubai -2 (8)
  • 2015 MARMOMACC in Verona -3