main_banner

Strip Batu Marmer Alami Mosaik Jalur Panjang Kristal Mosaik Hiasan Tembok Logam Latar Belakang Kaca Mosaik Ubin Tembok Strip Kaca Mosaik sareng Batu Marmer pikeun Tembok Latar

Katerangan pondok:


  • Strip Natural Marble Stone Mosaic Long Strip Crystal Mosaic Wall Decoration Metal Glass Background Mosaic Wall Tiles Strip Glass Mosaic and Stone Marble for Wall Background
  • Strip Natural Marble Stone Mosaic Long Strip Crystal Mosaic Wall Decoration Metal Glass Background Mosaic Wall Tiles Strip Glass Mosaic and Stone Marble for Wall Background
  • Strip Natural Marble Stone Mosaic Long Strip Crystal Mosaic Wall Decoration Metal Glass Background Mosaic Wall Tiles Strip Glass Mosaic and Stone Marble for Wall Background
  • Strip Natural Marble Stone Mosaic Long Strip Crystal Mosaic Wall Decoration Metal Glass Background Mosaic Wall Tiles Strip Glass Mosaic and Stone Marble for Wall Background
  • Strip Natural Marble Stone Mosaic Long Strip Crystal Mosaic Wall Decoration Metal Glass Background Mosaic Wall Tiles Strip Glass Mosaic and Stone Marble for Wall Background
  • Strip Natural Marble Stone Mosaic Long Strip Crystal Mosaic Wall Decoration Metal Glass Background Mosaic Wall Tiles Strip Glass Mosaic and Stone Marble for Wall Background

Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

VX6N02
VX6N04

spésifikasi

merek VICTORYMOSAIC
Nomer modél VX6N01, VX6N02, VX6N03, VX6N04, ...
Bahan Kaca + Batu
Ukuran lembar (mm) 300*300
Ukuran Chip (mm) 15mm / 23mm Lebar
Ketebalan Item (mm) 8
Warna kulawu, coklat, hideung
Tipe rengse Kaca herang sareng matt, gampang dibersihkeun
Gaya Kotak backsplash, ubin témbok, ubin Border
Pola Pola Interlocking
Wangun Rsagi opat
Tipe Ujung Lempeng tina Dibenerkeun
Lokasi Aplikasi Tembok
Komersil / Perumahan Duanana
Titingalian Lantai Tingali Pola
Tipe Produk Lantai Genteng Mosaik
Jero rohangan / Luar jero rohangan
lokasi Dapur backsplash, témbok kamar mandi, témbok hawu, témbok pancuran
Perlindungan cai Tahan cai
Jumlah Kotak (Lambar/Kotak) 11
Beurat Kotak (Kg/Kotak) 19
Cakupan (Sqft/Lambar) 0.99
Kotak Per Usuk 63/72
Pallets Per Wadahna 20
Tanggal Produksi Sakitar 30 dinten
Garansi Produsén Produk dijamin ngalawan cacad produsén salami 1 taun ti tanggal pameseran

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami