main_banner

Foshan meunangna Kotak Kristal Mosaic Kotak Kaca Foshan Mosaic Factory Kristal Mosaic

Katerangan pondok:


  • Foshan Victory Tile Crystal Mosaic Tiles Glass Foshan Mosaic Factory Crystal Mosaic
  • Foshan Victory Tile Crystal Mosaic Tiles Glass Foshan Mosaic Factory Crystal Mosaic
  • Foshan Victory Tile Crystal Mosaic Tiles Glass Foshan Mosaic Factory Crystal Mosaic
  • Foshan Victory Tile Crystal Mosaic Tiles Glass Foshan Mosaic Factory Crystal Mosaic
  • Foshan Victory Tile Crystal Mosaic Tiles Glass Foshan Mosaic Factory Crystal Mosaic
  • Foshan Victory Tile Crystal Mosaic Tiles Glass Foshan Mosaic Factory Crystal Mosaic

Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

VH6940

MUDAH DIINSTAL: DIY Gampang, teu aya alat khusus sareng teu aya kacau, sareng teu aya pangalaman anu diperyogikeun, Gampang dipotong sareng lengket.

MOSAIC KACA PREMIUM: Ubin mosaik ageung Bahan ramah lingkungan, tahan ka panas sareng kalembaban, lem tonggong kuat ditingkatkeun, daya tahan kuat, épék ubin realistis sareng tékstur 3D.

MUDAH DIPERHATIKAN: Mosaik kuno ieu Henteu janten koneng ku waktosna, caket caket, Gampang ngusap pikeun ngaleungitkeun noda!Taya discoloration, euweuh peeling sanggeus instalasi.

VH6942

 

UKURAN TILE: Datang dina kotak 11 lembar mosaic ubin subway dina finish ngagurilap, ukuran unggal ubin: 12 "X 12", nu ngawengku 40% leuwih aréa ti 10"x10" panutup ubin.

Produk internasional gaduh istilah anu misah, dijual ti luar negeri sareng tiasa bénten sareng produk lokal, kalebet pas, rating umur, sareng basa produk, panyiri atanapi petunjuk.

 

spésifikasi

merek VICTORYMOSAIC
Nomer modél VA6D01, VA6D02, VA6D03, VA6D04, VA6D05
Bahan kaca
Ukuran lembar (mm) 300*300
Ukuran Chip (mm) 23*23+48*48+23*48+23*73+73*73
Ketebalan Item (mm) 8
Warna Bodas, hideung, emas, beige
Tipe rengse Kaca herang, gampang pikeun beberesih
Gaya Kotak backsplash, ubin témbok, ubin Border
Pola Pola Sejajar
Wangun Persegi, Sagi opat
Tipe Ujung Lempeng tina Dibenerkeun
Lokasi Aplikasi Tembok
Komersil / Perumahan Duanana
Titingalian Lantai Tingali Pola
Tipe Produk Lantai Genteng Mosaik
Jero rohangan / Luar jero rohangan
lokasi Dapur backsplash, témbok kamar mandi, témbok hawu, témbok pancuran
Perlindungan cai Tahan cai
Jumlah Kotak (Lambar/Kotak) 11
Beurat Kotak (Kg/Kotak) 18
Cakupan (Sqft/Lambar) 0.99
Kotak Per Usuk 63/72
Pallets Per Wadahna 20
Tanggal Produksi Sakitar 30 dinten
Garansi Produsén Produk dijamin ngalawan cacad produsén salami 1 taun ti tanggal pameseran

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami