main_banner

Cina meunangna Mosaic Mosaic Pancuran Kotak Dapur Backsplash Mosaic Genténg Kaca

Katerangan pondok:


  • China Victory Mosaic Mosaic Shower Tiles Kitchen Backsplash Mosaic Tile Glass
  • China Victory Mosaic Mosaic Shower Tiles Kitchen Backsplash Mosaic Tile Glass
  • China Victory Mosaic Mosaic Shower Tiles Kitchen Backsplash Mosaic Tile Glass
  • China Victory Mosaic Mosaic Shower Tiles Kitchen Backsplash Mosaic Tile Glass
  • China Victory Mosaic Mosaic Shower Tiles Kitchen Backsplash Mosaic Tile Glass
  • China Victory Mosaic Mosaic Shower Tiles Kitchen Backsplash Mosaic Tile Glass

Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

VMY95A

Pola anu beunghar: Urang sacara kreatif ngagunakeun téknologi inkjet pikeun masihan kaca tampilan anu sanés.Éta sapertos pola dina kai, anu nyegerkeun kesan tradisional kaca sareng kai.Sapertos Kayu Mosaik anu éndah.

Biaya rendah: Nalika kami nganggo kaca pikeun meniru pola kai, anjeun tiasa nikmati pola kai anu saé sareng kasenian dina mosaik kalayan harga ubin mosaik kaca anu murah.

VMY96A

Gampang mertahankeun: Bandingkeun sareng kai, gelas langkung gampang dibersihkeun sareng dijaga sareng gelasna langkung awét.Gampang ngusap pikeun ngaleungitkeun noda!Taya discoloration, euweuh peeling sanggeus instalasi, Strong kapasitas beban-bearing.Konstruksi Mosaic gampang pisan.

spésifikasi

merek VICTORYMOSAIC
Nomer modél VMY95A, VMY96A, VMY97A, VMY98A, VMY99A, VMY100A
Bahan kaca
Ukuran lembar (mm) 300*300
Ukuran Chip (mm) 48*48
Ketebalan Item (mm) 8
Warna Biru, beige, hideung, coklat jsb.
Tipe rengse Kaca herang sareng matt, gampang dibersihkeun
Gaya Kotak backsplash, ubin témbok, ubin Border
Pola Pola Sejajar
Wangun pasagi
Tipe Ujung Lempeng tina Dibenerkeun
Lokasi Aplikasi Tembok
Komersil / Perumahan Duanana
Titingalian Lantai Tingali Pola
Tipe Produk Lantai Genteng Mosaik
Jero rohangan / Luar jero rohangan
lokasi Dapur backsplash, témbok kamar mandi, témbok hawu, témbok pancuran
Perlindungan cai Tahan cai
Jumlah Kotak (Lambar/Kotak) 11
Beurat Kotak (Kg/Kotak) 18
Cakupan (Sqft/Lambar) 0.99
Kotak Per Usuk 63/72
Pallets Per Wadahna 20
Tanggal Produksi Sakitar 30 dinten
Garansi Produsén Produk dijamin ngalawan cacad produsén salami 1 taun ti tanggal pameseran

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami