main_banner

Cina meunangna Inten Mosaic Mosaic Wall Decor Hideung jeung Bodas Mosaic Genténg Mandi

Katerangan pondok:


  • China Victory Diamond Mosaic Mosaic Wall Décor Black and White Mosaic Tile Bathroom
  • China Victory Diamond Mosaic Mosaic Wall Décor Black and White Mosaic Tile Bathroom
  • China Victory Diamond Mosaic Mosaic Wall Décor Black and White Mosaic Tile Bathroom

Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

VJ5N03

Transparan 13 nyanghareupan kaca spion chip mosaicdigabungkeun jeungelectroplatingchip kaca bentukna stripdina jaring,kageulisan anu teu aya tandinganana pikeun ngajantenkeun ruangan langkung terang sareng ngagurilap,favorit arsitek jeung homeowners sapuk.

Inten motongjeungprosés electroplating nyieun ubin mosaic inten urang refract cahaya pikeun némbongkeun robah warna ka warna jeung gambar refracting éfék visual.Theelectroplatingkaca bogamosaic hideung metalikpangaruh.

Ieu ubin mosaic hideung bodasbogafinish iridescent, anjeun bakal nempo kelir béda ti sudut nu beda.Éta sigana konéng,biru, héjo, oranyeu, pinkjsb, tapimosaiksabenerna dijieunna tina kaca bodas jelas, éta ngan kasampak kawas inten.Nalika nambahkeun electroplatingkacachip dina, ngajadikeun ubin stunning.

The mosaic ubin bolong backing teu ngan simplifies instalasi, éta ogé ngamungkinkeun ubin bisa dipisahkeun nu nambihan ka fleksibilitas desain maranéhanana.

Gampangmotong ubin mosaic kacamun potongan leutik, make eta di kamar mandi salakuubin wates mosaic.

VJ5N02

l Quality High: permukaan kaca digosok, produksi luhur tungtung.

Anggo pembersih nétral pH pikeun pangropéa rutin.

0% nyerep cai, awét & tahan lembab

Grésistansi korosi ood sareng umur jasa panjang

Pamakéan idéal: Inten mosaikbisa dipaké pikeun pangkeng, ruang tamu, kamar ganti baju, backsplash dapur, kamar manditémbokjsb.

Runtuyan ieu 3 kelir, bodas herang, hideung herang, hideung herang dicampur hideung frosted.Bahanna ukur kaca.Ukuran chip 15 * 15 + 15 * 48 + 15 * 98mm, ukuran lambar 305 * 305mm.Ketebalan 8mm.Bolong dipasang.Hiji kotak 11 lembar tanpa pakét individu atanapi 10 lembar sareng pakét individu.Unggal kotak beuratna 17,5 kg.Urang tiasa ngajual dina palet kalayan unggal palet 36 kotak, 45 kotak, 54 kotak, 63 kotak atanapi 72 kotak.

item ieu kami sells alus di AS, Kanada, Méksiko, Britania Ageung, Jérman, Perancis, Spanyol, Polandia, Rusia, Indonesia jeung sajabana.

spésifikasi

merek VICTORYMOSAIC
Nomer modél VJ5N01, VJ5N02, VJ5N03
Bahan Kaca
Ukuran lembar (mm) 300*300
Ukuran Chip (mm) 15*15+15*48+15*98
Ketebalan Item (mm) 8
Warna Bodas, hideung
Tipe rengse Kaca herang, gampang pikeun beberesih
Gaya Kotak backsplash, ubin témbok, ubin Border
Pola Pola Interlocking
Wangun Strip jeung pasagi
Tipe Ujung Lempeng tina Dibenerkeun
Lokasi Aplikasi Tembok
Komersil / Perumahan Duanana
Titingalian Lantai Tingali Pola
Tipe Produk Lantai Genteng Mosaik
Jero rohangan / Luar jero rohangan
lokasi Dapur backsplash, témbok kamar mandi, témbok hawu, témbok pancuran
Perlindungan cai Tahan cai
Jumlah Kotak (Lambar/Kotak) 11
Beurat Kotak (Kg/Kotak) 17.5
Cakupan (Sqft/Lambar) 0.99
Kotak Per Usuk 63/72
Pallets Per Wadahna 20
Tanggal Produksi Sakitar 30 dinten
Garansi Produsén Produk dijamin ngalawan cacad produsén salami 1 taun ti tanggal pameseran

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami