main_banner

Kembang Mosaic Stainless Steel Mosaic Kaca Mosaic Genténg Seni Metallic Mosaic Mandi Kotak

Katerangan pondok:


  • Flower Mosaic Stainless Steel Mosaic Glass Mosaic Tile Art Metallic Mosaic Bathroom Tiles
  • Flower Mosaic Stainless Steel Mosaic Glass Mosaic Tile Art Metallic Mosaic Bathroom Tiles
  • Flower Mosaic Stainless Steel Mosaic Glass Mosaic Tile Art Metallic Mosaic Bathroom Tiles
  • Flower Mosaic Stainless Steel Mosaic Glass Mosaic Tile Art Metallic Mosaic Bathroom Tiles
  • Flower Mosaic Stainless Steel Mosaic Glass Mosaic Tile Art Metallic Mosaic Bathroom Tiles
  • Flower Mosaic Stainless Steel Mosaic Glass Mosaic Tile Art Metallic Mosaic Bathroom Tiles

Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

VH6871

Kaca anu henteu rata dicocogkeun sareng logam pikeun ngajantenkeun témbok langkung tékstur.

Gaya utama séri ieu relatif poék, tapi kami masih nyayogikeun sababaraha warna anu terang sapertos biru.

Sanajan téhnologi nu kawilang kompléks, éta kénéh pisan gampang pikeun masang.

VH6825

spésifikasi

merek VICTORYMOSAIC
Nomer modél VH6824, VH6825, VH6851, VH6870, VH6871, VH6894
Bahan Kaca + aluminium + stainless steel
Ukuran lembar (mm) 300*300
Ukuran Chip (mm) 48*48+23*23
Ketebalan Item (mm) 8
Warna Hideung, coklat, beige, biru jsb.
Tipe rengse Herang, gampang pikeun beberesih
Gaya Kotak backsplash, ubin témbok, ubin Border
Pola Pola Sejajar
Wangun pasagi
Tipe Ujung Lempeng tina Dibenerkeun
Lokasi Aplikasi Tembok
Komersil / Perumahan Duanana
Titingalian Lantai Tingali Pola
Tipe Produk Lantai Genteng Mosaik
Jero rohangan / Luar jero rohangan
lokasi Dapur backsplash, témbok kamar mandi, témbok hawu, témbok pancuran
Perlindungan cai Tahan cai
Jumlah Kotak (Lambar/Kotak) 11
Beurat Kotak (Kg/Kotak) 15.5
Cakupan (Sqft/Lambar) 0.99
Kotak Per Usuk 63/72
Pallets Per Wadahna 20
Tanggal Produksi Sakitar 30 dinten
Garansi Produsén Produk dijamin ngalawan cacad produsén salami 1 taun ti tanggal pameseran

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami